Köszöntő


Köszöntelek a lapon!
Te most Szinetár Dóra színész/énekesnő rajongói lapján jársz.Ismerős lehet neked a neve,mert már gyermekkora óta a művész pályán tevékenykedik.Jó pár éve már az Operettszínház oszlopos tagja.Olyan főszerepekben láthattad már  mint Júlia Shakespeare drámájából,vagy éppen Belle a Szépség és a Szőrnyetegből,esetleg mint Mozart feleségét Constance-t.Férje Bereczki Zoltán,több lemezt is kaidttak már.Két gyermeke van Marci(első házasságból) és Bereczki Zora Veronika aki 2007 decemberében született.

 
Iránytű


Szinetár Dóra|Dóriról pár infórmáció
Extra|Grafikai dolgok rajongóknak
Oldalinfó|néhány infó a lapról
Iconbase|sok-sok iconok Dóriról
Gallery|Sok száz kép kedvencünkről
Index|Vissza a főoldalra

 
Művészek
ÚJRAINDULT!Jelentkezz a chatbe!

 
Csevegő
 
 
Statiszták

http:// animaldesign
http:// candyshop
http:// a te helyed
http:// a te helyed
http:// a te helyed
http:// a te helyed

 
Design Videó
 
Jogi nyilatkozat

A lap Szinetár Dóra szinész/énekesnővel foglalkozik.A lapon minden saját készitésű,ezért a másolás tilos.A lap nem áll kapcsolatban Dórival,és a rokonaival sem,ez csak egy sima rajongói lap a művésznőről.

Szerk:Fruzsi
Nyitás:2009.10.28
Téma:Szinetár Dóra
Design:Fruzsi
Design Version:Nőklapja fotózás 2008
Css by:Candyshop

 
Kapu
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Mizu Dóri?

Máig sokat vitatkozik Szinetár és Bereczki

2012.03.01. 13:41, Fruzsi

Szinetár és Bereczki a színpadon és az életben is egy pár. Útjuk a közös sikerekig és az egymásra találásig nem volt akadálymentes. Ma kiderül, hogyan ismerkedtek meg.

A Madách Színház Nyomorultak című előadásában Szinetár Dóra és a szakmában újoncnak számító Bereczki Zoltán is szerepet kapott. A próbákon ismerkedtek meg egymással, kapcsolatuk pedig óriási vitatkozásokkal indult.

Folytatésért katt a "bővebben"-re

– Én zöldfülűnek számítottam akkoriban, Dóri pedig már játszott ugyanennek a darabnak egy korábbi verziójában. Ő ahhoz ragaszkodott, engem pedig sokkal inkább az újító szándék mozgatott, ebből pedig kemény viták kerekedtek – idézte fel Zoli első találkozásait későbbi feleségével.

– Aztán megbetegedtem, egy hétig nem tudtam próbálni, és amikor visszatértem, azt vettem észre magamon, hogy a tömegben Dórit keresem. Akkor döbbentem rá, hogy mennyire hiányzott. Éreztük, hogy erős vonzalom van közöttünk, de Dóri férjnél volt, így az öltözőben megbeszéltük: nem lehet köztünk semmi. Másnap összefutottunk a lépcsőfordulóban, hidegen köszöntünk egymásnak, Dóri pedig mellesleg megemlítette: elköltözött a férjétől, újra a szüleinél lakik, és meghívott vacsorára. 
A híres szülők, Szinetár Miklós és Hámori Ildikó különbözőképpen fogadták az udvarlót. – Papikával (Szinetár Miklós – a szerk.) furcsa volt a helyzet, mert tanított a főiskolán, ahova jártam, ugyanakkor már ott ültem náluk a vasárnapi ebédeken. Felajánlotta, hogy családi körben tegezzem, de ez nekem nem ment – mondta Bereczki. – Anyósom pedig akkoriban nagyon szerette volna érzékeltetni a lányával, hogy jól döntött, és a friss válása után máris jól választott magának udvarlót. Ez inkább Dórinak szólt, nem pedig nekem, és bár nagyon kedvesen fogadott mindig, a kapcsolatunk csak később tudott elmélyülni. 
– Zoli karácsonykor kérte meg a kezem. Egy kis csomag volt a fa alatt. Édesapám éppen Münchenben volt, de mikor hazaért, Zoli odajárult elé, és tőle is megkérte a kezem. Apukám azt kérdezte: jó, de nem korai ez még? Pedig akkor már négy éve jártunk. Megmondtam Zolinak, hogy apu akkor is ezt mondaná, ha már száz éve járnánk. 
 A kezdeti vitatkozások ellenére tehát Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán összeházasodott, de mindketten azt mondják: ettől még az ösz-szekülönbözések most is jelen vannak az éle-tükben. 
– Mostanság is sokat szoktunk vitatkozni. Szerintem egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy legyenek benne intellektuális csatározások. Bár be kell valljam, kezdünk ebben a dologban visszafejlődni, mert manapság kevesebb az összezördülés, talán azért, mert már az ízlésünk is összecsiszolódott kissé – magyarázta Dóri.

 

 


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG