Köszöntő


Köszöntelek a lapon!
Te most Szinetár Dóra színész/énekesnő rajongói lapján jársz.Ismerős lehet neked a neve,mert már gyermekkora óta a művész pályán tevékenykedik.Jó pár éve már az Operettszínház oszlopos tagja.Olyan főszerepekben láthattad már  mint Júlia Shakespeare drámájából,vagy éppen Belle a Szépség és a Szőrnyetegből,esetleg mint Mozart feleségét Constance-t.Férje Bereczki Zoltán,több lemezt is kaidttak már.Két gyermeke van Marci(első házasságból) és Bereczki Zora Veronika aki 2007 decemberében született.

 
Iránytű


Szinetár Dóra|Dóriról pár infórmáció
Extra|Grafikai dolgok rajongóknak
Oldalinfó|néhány infó a lapról
Iconbase|sok-sok iconok Dóriról
Gallery|Sok száz kép kedvencünkről
Index|Vissza a főoldalra

 
Művészek
ÚJRAINDULT!Jelentkezz a chatbe!

 
Csevegő
 
 
Statiszták

http:// animaldesign
http:// candyshop
http:// a te helyed
http:// a te helyed
http:// a te helyed
http:// a te helyed

 
Design Videó
 
Jogi nyilatkozat

A lap Szinetár Dóra szinész/énekesnővel foglalkozik.A lapon minden saját készitésű,ezért a másolás tilos.A lap nem áll kapcsolatban Dórival,és a rokonaival sem,ez csak egy sima rajongói lap a művésznőről.

Szerk:Fruzsi
Nyitás:2009.10.28
Téma:Szinetár Dóra
Design:Fruzsi
Design Version:Nőklapja fotózás 2008
Css by:Candyshop

 
Kapu
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Mizu Dóri?

Máig sokat vitatkozik Szinetár és Bereczki

2012.03.01. 13:41, Fruzsi

Szinetár és Bereczki a színpadon és az életben is egy pár. Útjuk a közös sikerekig és az egymásra találásig nem volt akadálymentes. Ma kiderül, hogyan ismerkedtek meg.

A Madách Színház Nyomorultak című előadásában Szinetár Dóra és a szakmában újoncnak számító Bereczki Zoltán is szerepet kapott. A próbákon ismerkedtek meg egymással, kapcsolatuk pedig óriási vitatkozásokkal indult.

Folytatésért katt a "bővebben"-re

– Én zöldfülűnek számítottam akkoriban, Dóri pedig már játszott ugyanennek a darabnak egy korábbi verziójában. Ő ahhoz ragaszkodott, engem pedig sokkal inkább az újító szándék mozgatott, ebből pedig kemény viták kerekedtek – idézte fel Zoli első találkozásait későbbi feleségével.

– Aztán megbetegedtem, egy hétig nem tudtam próbálni, és amikor visszatértem, azt vettem észre magamon, hogy a tömegben Dórit keresem. Akkor döbbentem rá, hogy mennyire hiányzott. Éreztük, hogy erős vonzalom van közöttünk, de Dóri férjnél volt, így az öltözőben megbeszéltük: nem lehet köztünk semmi. Másnap összefutottunk a lépcsőfordulóban, hidegen köszöntünk egymásnak, Dóri pedig mellesleg megemlítette: elköltözött a férjétől, újra a szüleinél lakik, és meghívott vacsorára. 
A híres szülők, Szinetár Miklós és Hámori Ildikó különbözőképpen fogadták az udvarlót. – Papikával (Szinetár Miklós – a szerk.) furcsa volt a helyzet, mert tanított a főiskolán, ahova jártam, ugyanakkor már ott ültem náluk a vasárnapi ebédeken. Felajánlotta, hogy családi körben tegezzem, de ez nekem nem ment – mondta Bereczki. – Anyósom pedig akkoriban nagyon szerette volna érzékeltetni a lányával, hogy jól döntött, és a friss válása után máris jól választott magának udvarlót. Ez inkább Dórinak szólt, nem pedig nekem, és bár nagyon kedvesen fogadott mindig, a kapcsolatunk csak később tudott elmélyülni. 
– Zoli karácsonykor kérte meg a kezem. Egy kis csomag volt a fa alatt. Édesapám éppen Münchenben volt, de mikor hazaért, Zoli odajárult elé, és tőle is megkérte a kezem. Apukám azt kérdezte: jó, de nem korai ez még? Pedig akkor már négy éve jártunk. Megmondtam Zolinak, hogy apu akkor is ezt mondaná, ha már száz éve járnánk. 
 A kezdeti vitatkozások ellenére tehát Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán összeházasodott, de mindketten azt mondják: ettől még az ösz-szekülönbözések most is jelen vannak az éle-tükben. 
– Mostanság is sokat szoktunk vitatkozni. Szerintem egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy legyenek benne intellektuális csatározások. Bár be kell valljam, kezdünk ebben a dologban visszafejlődni, mert manapság kevesebb az összezördülés, talán azért, mert már az ízlésünk is összecsiszolódott kissé – magyarázta Dóri.

 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!